德国Vorderpfalz地区27公顷公园

德国景观事务所A24 Landschaft在Landau的Estienne-et-Foch barrack设计了一个占地面积超过27公顷,预算高达一千三百万美元的景观改建项目。该景观项目融合了Vorderpfalz地区的特色,从而与当地的自然景观形成了紧密的联系。它为未来住宅小区的发展提供了框架,正如同依赖于以前军事设施而形成的如今的校园体育和娱乐框架。景观轴线由城市地区一直延伸到公园内,与相邻于国家Ebenberg自然保护区相连,所有的设计基于具有高度的总体构思,完美地实现了将自然保护与娱乐融合,成为一个有机整体。
The area of the Estienne-et-Foch barrack in Landau represents a model conversion project encompassing more than 27 hectares of land and a budget of 13 million Euros. The landscape architecture will incorporate the unique features of the Vorderpfalz region, thus forging a close association with the location. It will provide a framework for the future development of a new residential quarter as well as a sport and recreation campus on the grounds of the former military facilities there. A landscape axis proceeds from the urban area into the landscape, linking it to the Ebenberg Nature Reserve that borders the grounds of the State Horticultural Show. All measures address the successful integration of nature conservation concerns and recreational uses into an overall design concept.

用可持续的“绿色框架”完美地结合的barrack建筑和新的房屋建筑,营造出吸引人的住宅环境。在新区的中央有一个相当大的社区公园,公园的中心是种满了郁郁葱葱的植物,此外还有一个水池。公园的设计灵感来源于莱茵河上游裂谷的地壳凸起特性,公园设施在美学方面反映出了石头的断裂和分层,体现出自然的美感。
The enduring "green scaffolding" for the development already provides an attractive residential environment , which harmonizes the mixture of listed barrack buildings and new housing constructions. In the center of the new district lies a sizable neighborhood park, at the heart of which is a pool of water with lush vegetation planted within. The design of the park is inspired by the tectonic upheaval characteristic of the Upper Rhine's rift valley: the raw edges, rupturing and layering of the stone are reflected in the aesthetic of the open-air facilities.
002 (1)
002 (2)
003
004

项目中最被市民所知的校园体育娱乐场地的所在地以前是煤场。“经典”游戏和运动场所由于各种运动练习的费用过高而被迫关门。景观设计师利用遗留的设施结构以及被保留下来的植物群落作为设计框架,打造出一个自然场所。这一应用是基于对生态学的思考以及精心设计整合。
The sport and recreation campus, which garners city-wide appeal, lies on the grounds of the former coal yard. The offering of "classic" play and sporting areas is capped off by large expanses for the practice of various trend sports. The structure of the remaining, unused railway facilities – with their natural overgrowth of vegetation worthy of retaining – creates the framework for this design segment. Its utilization is mindful of ecological considerations and is carefully integrated into the fold.
006
007
009
010
011
012 (1)
012 (2)
110530_LGS-Landau_Schnitt_Kohlelager
LAN-A24-GS-ES04-111130_RR_himmel
景观轴线连接了城市居住区、娱乐活动区域和自然保护区。从入口新广场,沿着社区公园和园艺展览的集中设计区域延伸,穿过与普法尔茨森林连接的文化景观被“普法尔茨南方花园”,最终止于Ebenberg边界处的瞭望塔,瞭望塔拥有俯瞰全市和自然保护区的极佳视野。
The landscape axis bridges the urban residential space, the areas for recreational activities and the nature reserve. It begins at the newly configured square in front of the barracks gate, proceeds along the neighborhood park and the intensively designed areas of the horticultural show and continues through the permanently arranged "Southern Palatinate Gardens", which echo the succession from cultural landscape to the Palatinate Forest. The axis culminates in an observation tower at the border to the Ebenberg, which provides a terrific view of the city, the converted barracks and the nature reserve.
014 (1)
014 (2)
014 (3)
014 (4)
015
016
Project Name: Conversion Estienne-et-Foch Barrack
Location: Landau, Germany
Area: 270.000 m2
Completion Date: April 2015
Landscape Design: A24 Landschaft
Photographer: Hanns Joosten
Client: LGS Landau 2015 GmbH
Budget: 13 Mil. Euro / 14,8 Mil. USD
MORE: A24 Landschaft

版权声明:本文由作者于景观设计网发布,仅代表作者观点,不代表景观设计网立场。如转载、链接、转贴或以其它方式使用本稿,需注明“文章来源:景观设计网”。如有侵权,请与发布者或我们联系删除。
景观设计网 » 德国Vorderpfalz地区27公顷公园

Leave a Reply