细长的幼儿园——Urkids Infant School

UrKids幼儿学校是一栋极为细长的白色5层高楼。建筑师将入口设置在了建筑长边的中心。建筑仅从两个短边采光,两个长边全为封闭式,其中东面长边采用了穿孔通风铝板幕墙,幕墙的图案来自一个三岁孩子的创作。建筑的短边采光面每一层都配有不同色彩的窗帘,当窗帘拉下来,建筑显现出五彩屏幕般的外观。
建筑室内中白色为基调色,采用了明黄色作为重要的配调色,以活跃空间氛围。


UrKids Infant School occupies a difficult solar Tops dividing opposite the Teaching Center.
An elongated body oriented NS solves the classroom program over 5 floors, including the ground floor.
Large openings on the short sides in contrast to the opacity of the rest.
The exterior is solved by a ventilated facade perforated steel trays.
The east façade has a strong role to complete a comprehensive public space. For its design was attended by users, children 3 years-who designed the images that compose child.

MORE:谷德Gooood

版权声明:本文由作者于景观设计网发布,仅代表作者观点,不代表景观设计网立场。如转载、链接、转贴或以其它方式使用本稿,需注明“文章来源:景观设计网”。如有侵权,请与发布者或我们联系删除。
景观设计网 » 细长的幼儿园——Urkids Infant School

Leave a Reply